Ervaringen

Solvid Werkt hecht veel waarde aan de kwaliteit van de dienstverlening. Daarom wordt het gewaardeerd als opdrachtgevers en klanten ons voorzien van feedback. Immers, op die manier weten we wat er speelt en kunnen we de dienstverlening aanscherpen daar waar nodig. Wil jij ook je ervaring delen met ons? Stuur dan een e-mail: [email protected].

Ik heb het traject heel positief ervaren. Ik heb veel geleerd, zoals vacatures zoeken. Hierdoor ben ik ook gestart met het vrijwilligerswerk om te kijken of mijn lichaam dit aan kan. Ik heb een fijne samenwerking met Stephanie gehad.’

Richard – september 2021

Mijn ervaring bij Solvid (Perry Maselaman) was vanaf dag 1 goed. Ik kreeg de keuze uit 2 jobcoaches en mijn keuze viel op Perry vanwege zijn enthousiasme. Hij heeft mij geholpen aan een opleiding om te werken in de beveiliging. Die heb ik met succes afgerond en nu ben ik aan het werk. Ondanks dat Perry tijdelijk ziek was, was hij wel bereikbaar voor mij. Dat waardeerde ik heel erg.

Mike – juli 2021

Mijn ervaring bij Solvid is positief. In het begin vond ik het spannend en was onzeker wat er komen ging, maar Stephanie stelde mij gerust en we gingen samen kijken hoe we alles gingen aanpakken. Samen veel besproken en ondernomen en elke keer kwamen we een stap verder. Ik kijk er positief op terug, bedankt.

Chantal – maart 2021

Ik ben heel erg tevreden over Solvid Werkt en Debby heb ik een hele fijne en goede samenwerking en super coach gehad. En natuurlijk ook Quinten. Ik vond het ook het erg leuk om Fatma en haar man te mogen ontmoeten. Ik vind dat Solvid Werkt hele goede begeleiding en ondersteuning bieden en leveren. En bij mijn nieuwe werkgever zijn ze heel erg tevreden over mij. Ik zal jullie zeker aanraden aan andere mensen, jullie allemaal die daar werken. Jullie doen goed werk ik hoop nog een poosje begeleid te mogen worden door Debby en Quinten.

Johnny – januari 2021

Vanaf het moment van kennismaking was er een goede klik met Debby. We zitten op één lijn als het gaat om ondersteuning en ontwikkeling van de medewerkers. Aan één woord hebben we beide genoeg. Debby coach op een manier, dat de medewerkers rust, genoegdoening en een gevoel van trots en eigenwaarde geeft. Het belang dat de medewerker op de juiste plek zit is van grote waarde voor Debby. 

Ingrid Alblas, Opleidingscoördinator Aafje Hulpthuis – november 2020

Quinten is hele sociale jongeman, die je echt nodig zal hebben als je ondersteuning zoekt. Hij let goed op je zwakheden en focus daar op om samen het beste van jezelf eruit te halen. Staat altijd klaar voor je en luistert goed naar wat je zegt, en wat je bedoeld. Denkt samen met je mee voor het juiste oplossing. Voor mij persoonlijk is hij de beste die je kan hebben.

Lisanne – augustus 2020

Hartstikke goed. Ben echt hartstikke tevreden hoe het is gegaan, Stephanie heeft zich voor 100% ingezet voor mij.

Tommie – juli 2020

Mijn ervaring bij Solvid is positief. Ik ben goed begeleid en het was duidelijk wat er moest gebeuren en wat ik moest regelen. Ik kreeg goede feedback voor de dingen die ik regelde. Al was het iets kleins, dan kreeg ik alsnog altijd complimenten van Solvid. Dat zorgde voor een goed gevoel over mezelf. Dat is voor mij, en ik denk voor iedereen die in een re-integratie zit, heel erg belangrijk is. Bedankt voor alles.

Emine- juli 2020
Solvid Werkt wordt beoordeeld via:
solvid-werkt-klantOK