Horeca medewerker

Locatie: Breda, Noord-Brabant
Branche: Horeca, restaurant

Aantal uur: Minimaal 12 uur per week.

Werktijden: Openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag. Lunchtijd is van 13.00 – 16.00. en Dinertijd is van 16.00 tot 22.00. Flexibiliteit is vereist.

Dit ga je doen: Alle voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van de ”hoofd bediening”.

Wie ben jij? Je hebt een flexibele werkhouding en hygiëne zit je hoog in het vandaal. Verder ben je stressbestendig en heb je een doorzettersmentaliteit. Je weet van aanpakken en vind het geen probleem om lange tijd op je benen te kunnen blijven staan. Tevens heb je een service gerichte instelling. Bekendheid met het reilen en zeilen in de keuken word gewaardeerd.

Extra informatie: We starten met een proefplaatsing van twee maanden om de juiste match te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Fatma Kar. Fatma kun je bereiken via 013 711 51 44 of mail naar: [email protected].