Over ons

Persoonlijke aandacht

Ondersteuning en hulp in jouw traject staat centraal. Door goed te luisteren ontdekken we jouw mogelijkheden.

Doen wat nodig is

Begeleiden, helpen en coachen, ook op de werkvloer. Als behoeften anders liggen dan vooraf gedacht sturen we bij. Aanpassen richting het gewenst resultaat.  

Daadkracht

In actie zijn en blijven. We nemen verantwoordelijkheid en stimuleren jou om dat ook te doen. Afspraken komen we na. 

Kwaliteit

Wanneer een traject is afgesloten mag je er vanuit gaan dat je klaar bent voor de volgende stap. Dat wordt ook opgemerkt door anderen, zoals een (nieuwe) werkgever.

Solvid Werkt heeft al ruim 15 jaar ervaring binnen de re-integratiebranche. Wij hebben de juiste krachten in huis en weten hoe wij een traject moeten aanvliegen om succes te hebben. Door de inzet van maatwerk voor iedere individu kunnen we verschillende trajecten aanbieden met verschillende methodes. Immers heeft iedere individu heeft zijn eigen behoeften en dus een eigen manier van aanpak nodig. Solvid Werkt focust op mogelijkheden in plaats van bekeringen, bijvoorbeeld het ontbreken van kwalificaties. Uit ervaring weten we dat de kans van slagen bij het zoeken naar werk groot is, doordat wij gebruik maken van ons enorm sociale netwerk. Onze klanten krijgen bovendien een coach uit de buurt, die de taal spreekt die gewenst is. De diversiteit in culturele achtergronden kenmerken ons team en onderscheid ons daarmee van andere re-integratiebureau’s in de regio.

Ons Team

Fatma Kar

Regio: Noord-Brabant & Zuid-Holland

Specialismen: Turkse taal en cultuur, schuldhulpverlening, Krachtprojecten

Werkzaamheden: Back-office werkzaamheden, uitvoeren van Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

Met veel passie ben ik al vele jaren werkzaam binnen de re-integratie wereld. In mijn werk ben ik uniek door mijn enthousiasme, positieve instelling en mijn beheersing van de Turkse taal en cultuur. Door deze kwaliteiten in te zetten kan ik anderen zijn/haar kracht en kansen laten zien binnen de arbeidsmarkt.

Stephanie Uzeel

Regio: Noord-Brabant

Specialismen: Allround re-integratiecoach en jobcoach

Werkzaamheden: Back-office, uitvoeren van Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

Mijn naam is Stephanie Uzeel, ik woon in Eindhoven en ik werk sinds begin 2018 bij Solvid Werkt. Binnen mijn werk geniet ik van de mooie resultaten en samenwerkingen die worden gecreëerd. Ik begeleid klanten bij het behalen van persoonlijke doelen vanuit mijn motto: ''Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes en persoonlijke aandacht.''

Debby Ninkeula

Regio: Zuid-Holland

Specialismen: Ervaringsdeskundige Krachtproject en allround re-integratiecoach en jobcoach

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

Door de gezamenlijke maatschappelijke passie die ik deel met Solvid Werkt voelt mijn werk niet als werken. Het geeft elke keer weer waanzinnig veel voldoening om samen met de klant te ontdekken waar zijn/haar wensen en mogelijkheden liggen met als eindresultaat een passende vrijwilligers- of werkplek. Met mijn ondersteuning hoop ik de klant te stimuleren nieuw toekomstperspectief te ontwikkelen. Ik laat mijn klanten inzien dat zij mogen zijn wie zij zijn en helpt ze de zelfregie vast te pakken. Dit recht verdient namelijk ieder mens, hoe lastig het soms ook zal zijn!

Mustafa Kar

Regio: Noord-Brabant & Zuid-Holland

Specialismen: Turkse taal en cultuur, LVB problematiek

Werkzaamheden: Meewerkende jobcoach

Flexibiliteit, doorzettingsvermogen en het hebben van geduld bieden mij als persoon meerwaarde om deze functie als coach goed te kunnen uitvoeren.

Perry Maselaman

Regio: Nijmegen & Zuid-Holland

Specialismen: Allround re-integratiecoach, jobcoach en groot & divers netwerk

Werkzaamheden: Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

Mijn motivatie en overtuiging is dat elk mens talenten heeft. Door persoonlijke aandacht en betrokkenheid wil ik graag mijn bijdrage leveren om klanten nieuwe kansen te bieden. Een sociale, mensgerichte aanpak is de kracht van Solvid Werkt. Hiermee ondersteunen we om klanten hun doel te laten behalen.

Quinten Ninkeula

Regio: Zuid-Holland

Specialismen: Sport & Lifestyle

Werkzaamheden: Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

Iets kunnen betekenen voor de ander is wat mij gelukkig maakt. Daarom ben ik bevoorrecht om dit niet alleen mijn passie, maar ook mijn werk te kunnen noemen. Ik bouw meestal vrij snel een vertrouwensband op met een klant en heb gemerkt in de bijna twee jaar dat ik nu werkzaam ben als re-integratiecoach en jobcoach dat dit in het voordeel werkt van het traject. Gelukkig stellen klanten zich vaak open naar mij toe op. Hierdoor kunnen we op een prettige manier werken en op tijd inspelen op situaties die zich voordoen.

Tanya Verduijn

Regio: Noord-Brabant

Specialismen: Zorgsector en ervaring met de doelgroep LVB

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

Mijn naam is Tanya Verduijn. Ik ben verbonden met Solvid Werkt en vind het een uitdaging om anderen te coachen bij het vinden en behouden van een baan in de zorg. Daarnaast komt het voor dat klanten meer aandacht nodig hebben en tijdelijk niet in staat zijn om te werken. We kijken dan samen welke ondersteuning er bijvoorbeeld in de thuissituatie nodig is om terug in balans te komen en de draagkracht te vergroten om op termijn weer aan de slag te kunnen.

Moesjda Shahab

Regio: Noord-Brabant

Specialismen: Afghaanse taal en cultuur, specialisatie in Jeugdzorg/LVB en vluchtelingenwerk

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlenging en Werkfit trajecten

Het leven gaat niet over jezelf vinden. Het leven gaat om het creëren van jezelf. Ik als persoon vind dat ieder mens uniek is en daarom ieder individu persoonlijke aandacht nodig heeft. Dat kan ik klanten bieden, mede door mijn (levens)ervaring. Positiviteit, doorzettingsvermogen, geduld en beheersing van de Afghaanse taal en cultuur zijn mijn specifieke kwaliteiten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Jeugdzorg en LVB problematiek.

Iva Schubart

Regio: Zuid-Holland

Specialismen: Kennis van diverse buitenlandse talen en culturen, zoals: Pools, Tsjechisch, Russisch en Engels

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlenging, Werkfit trajecten en Naar Werk trajecten

Wat mij uniek maakt als coach is mijn zakelijke en toch empathische opstelling met mijn internationale achtergrond en beheersing van meerdere talen. Met name heb ik goed inzicht in de Midden- en Oost-Europese culturen. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage als re-integratie coach mag leveren voor met name mensen met een buitenlandse achtergrond. Het geeft mij energie en enorm veel voldoening als ik een succesvol traject mag afronden.

Ülkü Dogmus

Regio: Zuid-Holland

Specialismen: Turkse taal en cultuur, lifecoach en ademhalingscoach

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlenging, Werkfit trajecten en Naar Werk trajecten

Mijn naam is Ulku Dogmus. Als lifecoach en ademhalingscoach ondersteun ik mensen met verschillende levensproblemen middels mijn beheersing van de Turkse taal en cultuur. Ik begeleid mensen in het bereiken van hun doelen. Ieder mens heeft een natuurlijke potentie die ontdekt moet worden!

Als ademhalingscoach ondersteun ik anderen in het loslaten

van emoties via ademhalingstechnieken. Onbewust beïnvloedt ademhaling je emoties. Een betere ademhaling zorgt zo voor meer energie en balans in je leven.

Je leeft zoals je ademt!

Peter Spijkers

Regio: Noord-Brabant

Specialismen: Innovaties, projecten en het leggen van verbindingen

Werkzaamheden: Uitvoeren van Werkfit, Naar Werk trajecten en inzet nieuwe projecten

Ik heb een Technisch Bedrijfskundige en Organisatie Wetenschappelijke achtergrond en vind het leuk om te ondernemen. Verder krijg ik energie van burgerparticipatie en maatschappelijke impact. In 2001 ben ik begonnen met Solvid Organisatie Advies Bureau, wat later is uitgegroeid tot onder andere Solvid Werkt naast een aantal andere ondernemingen. Momenteel ben ik naast die ondernemingen ook actief betrokken bij Tussenheid Hilvarenbeek, Reeshof & Co en ben ik voorzitter van Quiet Hilvarenbeek.

Stagiaire: Saloua Taouel

Regio: Noord-Brabant

Specialismen: Onderzoek afstudeeropdracht opleiding Human Resource Management aan Fontys

Werkzaamheden: Onderzoek van haar afstudeeropdracht. Ondersteuning bij re-integratietrajecten

Vanaf september 2021 ga ik afstuderen en mag ik mijn stage vervullen bij Solvid Werkt! Ik zal me tijdens mijn stage bezighouden met verschillende werkzaamheden als re-integratiecoach. Ik heb een Marokkaanse achtergrond en met mijn beheersing van de Berberse taal kan ik een aanvullende bijdrage leveren binnen het team van Solvid! Ik hoop een inspirerende en vooral leerzame ervaring op te doen tijdens mijn afstuderen!

Onze initiatiefnemers

Solvid-Werkt-Onze-Initiatiefnemers-Peter-Fatma

Peter en Fatma: Met passie en bevlogenheid is het onze missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een professionele manier te begeleiden naar een nieuwe baan, werkervaringsplek, stage of andere uitdaging. Doordat wij de klant centraal stellen en wij onze expertise en ons netwerk ter beschikking stellen, zijn wij al jaren in staat om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.