Krachtproject

Bij Solvid Employability geloven we in de kracht van een energieke aanpak en willen we door middel van een persoonlijke benadering zorgen voor een succesvolle re-integratie van onze klanten.

Uit onze ervaring weten wij dat er behoeften zijn bij veel vrouwen, die de strijd aan zijn gegaan met kanker, die begeleiding en ondersteuning nodig hebben bij werkhervatting, maar zeker met behoud van werk.

Als ervaringsdeskundige zet ik mijn ervaring in om de stap naar werk dichterbij te maken.

Binnen een traject kan ik deze dames begeleiden in het versterken van de persoonlijke effectiviteit. Dit doe ik binnen coachgesprekken door aandacht te besteden aan onder andere:
❖ Toekomstperspectief bespreken
❖ Terugpakken van zelfregie; ‘nee’ leren zeggen
❖ Wat kan ik nog? Waar liggen mijn competenties? Wat wil ik?
Door middel van inzet van mijn eigen ervaring sta ik dicht bij de klant, waardoor ik van mening ben dat ik anderen écht kan helpen.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden, kunt u bellen naar 013-7115144 of stuur een e-mail naar info@solvidwerkt.nl.

Fatma Kar

‘Ik ben Fatma Kar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. In 2016 ben ik getroffen door (borst) kanker en was ik als zelfstandige ondernemer in de re-integratiewereld aan het werk. In de diepste bloei van mijn leven kwam ik in een “rollercoaster” en moest ik zien te overleven. Mijn grote houvast waren mijn kinderen, steun van mijn gezin en vooral het hebben van werk. Juist door mijn werkervaring kon ik heel goed over mijn ziekte praten en ben ik altijd positief gebleven. Als ervaringsdeskundige wil ik graag een steentje bijdragen aan het welzijn en terugkeer van vrouwen met dezelfde gezondheidsachtergrond op de arbeidsmarkt.’