Ademhalingstherapie

Solvid heeft de juiste krachten in huis en wij weten hoe we een traject moeten aanvliegen om succes te hebben. Één van onze extra re-integratieinstrumenten die wij kunnnen inzetten is de inzet van een ademhalingscoach. De ademhaling van de mens kan een belangrijke rol spelen voor een succesvolle re-integratie.

Middels ademhalingssessies kan onderdrukte woede, emoties en trauma’s aan het licht worden gebracht en kan verandering van belemmeringen worden bereikt.

Alles wat de persoon hindert om zich aan te passen aan de samenleving en te socializen, kan worden geïdentificeerd en gecoacht.
Dankzij ademhalingstechnieken kan de persoon gedurende de dag, de ontspanning, concentratie en positieve energie krijgen die hij nodig heeft.

De ademhalingssessies dragen bij aan de acceptatie van de persoon zelf, het opbouwen van zelfvertrouwen en het wegnemen van de obstakels die de persoon zichzelf heeft opgelegd.

Ülkü Doğmuş
”Mijn naam is Ülkü Doğmuş. Als lifecoach en ademhalingscoach ondersteun ik mensen met verschillende levensproblemen middels mijn beheersing van de Turkse taal en cultuur.
Ik begeleid mensen in het bereiken van hun doelen. Ieder mens heeft een natuurlijke potentie die ontdekt moet worden! Als ademhalingscoach ondersteun ik anderen in het loslaten van emoties via ademhalingstechnieken. Onbewust beïnvloedt ademhaling je emoties. Een betere ademhaling zorgt zo voor meer energie en balans in je leven.”

Je leeft zoals je ademt!