Winkelmedewerker

Locatie: Oss
Branche: Detailhandel/Supermarkt

Aantal uur: maximaal 15 uur per week.

Werktijden: Voor deze functie zijn de werktijden voornamelijk doordeweeks. Openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07.30 – 19.00 uur en op vrijdag 07.30 – 21.00 uur.

Dit ga je doen: Werken bij de gezondste groentewinkel van Nederland is niet standaard. Elke dag is anders. Je werkt met verse producten met een houdbaarheidsdatum, dus het is elke week een uitdaging om de vraag en aanbod in balans te houden. Dit doe je samen met je collega’s in een kleinschalig team.
Als winkelmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraden, waaronder ook producten opnieuw verpakken valt. Ook zorg jij ervoor dat er dagelijks versgeperste sapjes staan. Bovendien hanteer jij het First in, First Out systeem. Tot slot doe jij ook voorbereidend keuken werk.  

Wie ben jij? Je bent niet bang voor vieze handen. Een krat appels optillen is voor jou geen probleem, want je wilt aan je biceps werken. Je vindt het leuk om mee te denken en kunt kritisch kijken naar wat er beter kan. Je draagt elke dag een glimlach en vindt het leuk om alles te leren over groenten en fruit. Jij houdt van aanpakken en je hebt een flexibele werkhouding. Daarnaast is het belangrijk dat je goed bent in het omgaan met klanten en collega’s.

Extra informatie: Gestart wordt met een proefplaatsing van 2 maanden welke na gebleken geschiktheid verlengd kan worden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Fatma Kar. Fatma kun je bereiken via 06 42692872 of mail naar: fatma@solvidwerkt.nl.