Dienstverlening werkgevers

Als je als werkgever en/of werknemer samen een re-integratietraject opstart dan wil je dat graag op een prettige manier, passend bij de situatie en betrokken partijen. De belangen van zowel het bedrijf als de werknemer worden behartigd en staan centraal.

Om terug te keren in het arbeidsproces kan ingezet worden op verschillende opties. De verantwoordelijkheid van het proces ligt zowel bij werknemer als werkgever. Zowel in als buiten de organisatie waar de werknemer nu in dienst is. Er kan gekeken worden naar een oplossing. Solvid Werkt helpt en adviseert graag op een professionele manier daar waar het nodig is. De kracht van Solvid Werkt ligt met name in het plaatsen van mensen buiten de huidige organisatie, namelijk vanuit een 2e Spoor- of Outplacement re-integratietraject. 

Bij het vinden van een andere werkgever biedt Solvid Werkt medewerkers professionele ondersteuning, met persoonlijke begeleiding en advies van één van onze coaches. Om voor werknemer en werkgever de voordelen van een re-integratietraject via Solvid Werkt te kunnen inschatten, raden we je aan persoonlijk kennis te maken met ons. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend. We komen graag een keer langs en je bent ook van harte welkom op ons kantoor aan de Ringbaan-Oost in Tilburg. De koffie staat klaar! 

solvid-werkt-werkgever-werknemer-re-integratietraject
Kennismaken?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.