Ervaringen

Solvid Werkt hecht veel waarde aan de kwaliteit van de dienstverlening. Daarom wordt het gewaardeerd als opdrachtgevers en klanten ons voorzien van feedback. Immers, op die manier weten we wat er speelt en kunnen we de dienstverlening aanscherpen daar waar nodig. Wil jij ook je ervaring delen met ons? Stuur dan een e-mail: info@solvidwerkt.nl.

Ik heb een fijne ervaring gehad bij Solvid. Ik ben moeilijk in mezelf helemaal open te stellen aan iemand maar bij mijn coach Saloua kon ik alles kwijt. Het vertrouwen en empathie vond ik heel goed. Het was een hele fijne samenwerking. De hulp en adviezen die ik kreeg tijdens de re-integratie paste precies bij wat ik nodig had en daarmee ben ik heel blij! Ik wilde dat er goed werd geluisterd naar mij en de juiste hulp zou worden aangeboden en dat is uiteraard ook gebeurd. 

februari 2023

Zeer positief heb ik het traject ervaren. Stephanie heeft mij laten ontdekken waar mijn talenten liggen en wat mijn kwaliteiten zijn. Stephanie is hier goed mee omgegaan, mijn wensen en mogelijkheden zijn serieus genomen. Er was ruimte voor mijn prive situatie en dit vind ik fijn. Er was een informele sfeer. Je hebt me altijd een spiegel voor gehouden en mij zelf de beslissingen laten nemen.

Naomi- februari 2022

Mijn ervaring met het re-integratie traject wat ik heb gedaan met Stephanie was boven mijn verwachtingen. Het was een enorme drempel voor mij zelf persoonlijk om een stap te maken richting re-integratie. Maar door de fijne sfeer en het luisterend oor en het vertrouwen wat mij is gegeven, kon ik mezelf zijn, waardoor dit traject met vlag en wimpel is geslaagd! De huisbezoeken, telefoontjes wanneer het nodig was, je directheid wat mij enorm weer met twee voeten op de grond zetten. Het vertrouwde gevoel wanneer ik een paar keer op mijn giecheltje ben gegaan dat ik werd opgevangen. Alles maar ook de kleine dingen hebben er toe doen zorgen dat ik nu een sterkere vrouw ben geworden die weet wat ze wil, wat ze kan, en wat verstandig is.

Dat alles heeft doen leidingen tot een fantastische baan waar ik voorheen nooit aan zal denken, omdat Stephanie mij heeft geleerd mijn oogkleppen af te zetten en dat goed, goed genoeg is.

Stephanie onwijs bedankt voor jouw hulp en vertrouwen, ik zou het niet weten hoe ik het zonder je had kunnen doen! CHAPEAU!

Brenda – januari 2022

Ik heb het als re-integratietraject als goed ervaren. Stephanie was er voor mij; bijvoorbeeld bij solliciteren, bij mijn CV en motivatiebrieven. Stephanie stond echt voor mij klaar om mij te helpen wanneer ik dit nodig had.

Jose – november 2021

Ik heb het traject heel positief ervaren. Ik heb veel geleerd, zoals vacatures zoeken. Hierdoor ben ik ook gestart met het vrijwilligerswerk om te kijken of mijn lichaam dit aan kan. Ik heb een fijne samenwerking met Stephanie gehad.’

Richard – september 2021

Mijn ervaring bij Solvid (Perry Maselaman) was vanaf dag 1 goed. Ik kreeg de keuze uit 2 jobcoaches en mijn keuze viel op Perry vanwege zijn enthousiasme. Hij heeft mij geholpen aan een opleiding om te werken in de beveiliging. Die heb ik met succes afgerond en nu ben ik aan het werk. Ondanks dat Perry tijdelijk ziek was, was hij wel bereikbaar voor mij. Dat waardeerde ik heel erg.

Mike – juli 2021

Mijn ervaring bij Solvid is positief. In het begin vond ik het spannend en was onzeker wat er komen ging, maar Stephanie stelde mij gerust en we gingen samen kijken hoe we alles gingen aanpakken. Samen veel besproken en ondernomen en elke keer kwamen we een stap verder. Ik kijk er positief op terug, bedankt.

Chantal – maart 2021

Ik ben heel erg tevreden over Solvid Werkt en Debby heb ik een hele fijne en goede samenwerking en super coach gehad. En natuurlijk ook Quinten. Ik vond het ook het erg leuk om Fatma en haar man te mogen ontmoeten. Ik vind dat Solvid Werkt hele goede begeleiding en ondersteuning bieden en leveren. En bij mijn nieuwe werkgever zijn ze heel erg tevreden over mij. Ik zal jullie zeker aanraden aan andere mensen, jullie allemaal die daar werken. Jullie doen goed werk ik hoop nog een poosje begeleid te mogen worden door Debby en Quinten.

Johnny – januari 2021

Vanaf het moment van kennismaking was er een goede klik met Debby. We zitten op één lijn als het gaat om ondersteuning en ontwikkeling van de medewerkers. Aan één woord hebben we beide genoeg. Debby coach op een manier, dat de medewerkers rust, genoegdoening en een gevoel van trots en eigenwaarde geeft. Het belang dat de medewerker op de juiste plek zit is van grote waarde voor Debby. 

Ingrid Alblas, Opleidingscoördinator Aafje Hulpthuis – november 2020

Quinten is hele sociale jongeman, die je echt nodig zal hebben als je ondersteuning zoekt. Hij let goed op je zwakheden en focus daar op om samen het beste van jezelf eruit te halen. Staat altijd klaar voor je en luistert goed naar wat je zegt, en wat je bedoeld. Denkt samen met je mee voor het juiste oplossing. Voor mij persoonlijk is hij de beste die je kan hebben.

Lisanne – augustus 2020

Hartstikke goed. Ben echt hartstikke tevreden hoe het is gegaan, Stephanie heeft zich voor 100% ingezet voor mij.

Tommie – juli 2020

Mijn ervaring bij Solvid is positief. Ik ben goed begeleid en het was duidelijk wat er moest gebeuren en wat ik moest regelen. Ik kreeg goede feedback voor de dingen die ik regelde. Al was het iets kleins, dan kreeg ik alsnog altijd complimenten van Solvid. Dat zorgde voor een goed gevoel over mezelf. Dat is voor mij, en ik denk voor iedereen die in een re-integratie zit, heel erg belangrijk is. Bedankt voor alles.

Emine- juli 2020
Solvid Werkt wordt beoordeeld via: