Horecamedewerker

Locaties: Breda, Etten-Leur, Oud-Gastel, Roosendaal, Hazeldonk
Branche: Horeca

Aantal uur: 4-32 uur per week

Werktijden: Flexibele werktijden/ uren in overleg

Dit ga je doen: Je zorgt ervoor dat de bestellingen worden klaargemaakt. In deze functie kan je op elke plek in de keuken werken. Je maakt hamburgers, bakt de frietjes, maakt drinken klaar, maakt ijsjes en sta je ook achter de counter (kassa).

Klaarmaken van bestellingen in de keuken, gasten helpen, afrekenen, vragen van gasten beantwoorden en ervoor zorgen dat iedere gast de deur tevreden uitstapt. Dit maakt jou een volwaardig allround medewerker.

Wie ben jij?  Werkervaring is geen eis. Het is wel belangrijk dat je de omgeving van een fast – food restaurant leuk vindt en je hygiënisch bent. Klantvriendelijkheid is heel belangrijk. Ook moet je nauwkeurig kunnen werken. Verder ben je stressbestendig en zelfstandig.

Ontwikkeling is belangrijk en daarom zijn er doorgroeimogelijkheden. Je kan dus echt werken aan je toekomst en hebt de mogelijkheid om voor lange tijd voor dit bedrijf te werken.

Extra informatie: Gestart wordt met een proefplaatsing van twee maanden om de juiste match te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Fatma Kar. Fatma kun je bereiken via 013- 7115144 of mail naar: fatma@solvidwerkt.nl.