Hulpkracht in een Supermarkt

Plaats: Breda, Noord-Brabant
Branche: Supermarkt / Detailhandel

Aantal uren: Minimaal 12 uur per week. Meer uren zijn bespreekbaar.

Werktijden: Openingstijden van deze supermarkt zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00-19.00 uur en zondag van 12.00-18.00 uur. Het is dus van belang dat je flexibel inzetbaar bent.

Dit ga je doen: In deze supermarkt zijn de hulpkrachten degene die onze klanten helpen bij het maken van de juiste keuze. Zij ondersteunen het verkoopteam. Ook ben je als hulpkracht verantwoordelijk voor het zorgdragen dat de werkzaamheden in de winkel goed en veilig worden uitgevoerd.
Je helpt klanten van de supermarkt door hen bij te staan met vragen over producten en waar deze producten staan. Verder houd je de winkel op orde, vul je voorraden aan en bestel je de producten. Ook hanteer je het First in, First Out systeem.

Wie ben jij? Werkervaring in een winkel is geen eis. Het is wel belangrijk dat je de omgeving van een supermarkt leuk vindt en je handig bent. Binnen deze functie ben je fysiek aan de slag, dus het is belangrijk dat je langdurig kan lopen en staan en dat je ook producten kan tillen.
Daarnaast is het belangrijk dat je goed bent in het omgaan met klanten en collega’s.

Extra informatie: We starten met een proefplaatsing van twee maanden om de juiste match te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Fatma Kar. Fatma kun je bereiken via 013 711 51 44 of mail naar: fatma@solvidwerkt.nl.