Infoplein

Welkom op ons infoplein! Op dit digitale prikbord delen we actuele vacatures, kennis en informatie rondom onze diensten. Op deze manier willen we je inzicht geven in de juiste informatie en ondersteunen op het gebied van onze diensten. Dit online ‘plein’ wordt gevoed vanuit allerlei bronnen. Soms vermelden we de bron en verwijzen we naar interessante andere websites en informatiepunten. Heb je nog een vraag of aanvulling? Mail ons dan; info@solvidwerkt.nl

Actueel

Intussen heeft Solvid Werkt jarenlange ervaring. Met behulp van onze kennis en deze ervaring hebben we een aanbod ontwikkeld dat optimaal aansluit bij de onderwerpen re-integratie, loopbaanbegeleiding en jobcoaching. Hier delen we specifieke informatie over deze thema’s.

Alle vacatures

Mensen de juiste werkplek helpen vinden, dat is wat wij belangrijk vinden en dat is waar wij goed in zijn. Binnen het grote netwerk van Solvid Werkt worden regelmatig vacatures uitgezet die wij bij onze klanten onder de aandacht brengen. Deze bedrijven bevinden zich in meerdere branches en segmenten op de arbeidsmarkt. Bekijk hier de actuele vacatures. Heb je een vraag? Deze kun je stellen aan de coach die gekoppeld staat aan de functie, je vindt deze in de uitgebreide omschrijving.

Vacatures Noord-Brabant

Om gericht te kunnen zoeken hebben we de vacatures die zijn uitgezet in de regio Noord-Brabant voor je bij elkaar gezet. Dat zoekt gemakkelijker. Bekijk hier de actuele vacatures. Heb je een vraag? Deze kun je stellen aan de coach die gekoppeld staat aan de functie, je vindt deze in de uitgebreide omschrijving.

Vacatures Zuid-Holland

Om gericht te kunnen zoeken hebben we de vacatures die zijn uitgezet in de regio Zuid-Holland voor je bij elkaar gezet. Dat zoekt gemakkelijker. Bekijk hier de actuele vacatures. Heb je een vraag? Deze kun je stellen aan de coach die gekoppeld staat aan de functie, je vindt deze in de uitgebreide omschrijving.