Kracht project

Bij Solvid Employability geloven we in de kracht van een energieke aanpak en willen we door middel van een persoonlijkebenadering zorgen voor een succesvolle re-integratie van onze klanten.

Uit onze ervaring weten wij dat er behoeften zijn bij veel vrouwen, die de strijd aan zijn gegaan met kanker, die begeleiding en ondersteuning nodig hebben bij werkhervatting, maar zeker met behoud van werk.
Als ervaringsdeskundigen willen wij onze ervaring inzetten om de stap naar werk dichterbij te maken.

Binnen een aantal sessies kunnen wij deze dames begeleiden/adviseren in het versterken van de persoonlijke effectiviteit. Wij doen dit binnen coachgesprekken door aandacht te besteden aan onder andere:

  • Toekomstperspectief bespreken
  • Terugpakken van zelfregie; ‘nee’ leren zeggen
  • Wat kan ik nog? Waar liggen mijn competenties? Wat wil ik?

Door middel van onze ervaringsdeskundigen staan wij dichtbij de klant, waardoor wij van mening zijn dat wij anderen écht kunnen helpen.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden,
kunt u bellen naar 013-7115144 of stuur een e-mail naar [email protected]dwerkt.nl.


‘Ik ben Fatma Kar 37 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. In 2016 ben ik getroffen door (borst) kanker en was ik als zelfstandige ondernemer in de re-integratiewereld aan het werk. In de diepste bloei van mijn leven kwam ik in een “rollercoaster” en moest ik zien te overleven. Mijn grote houvast waren mijn kinderen, steun van mijn gezin en vooral het hebben van werk. Juist door mijn werkervaring kon ik heel goed over mijn ziekte praten en ben ik altijd positief gebleven. Als ervaringsdeskundige wil ik graag een steentje bijdragen aan het welzijn en terugkeer van vrouwen met dezelfde gezondheidsachtergrond op de arbeidsmarkt.’
‘Ik ben Debby Ninkeula, 53 jaar, woon samen met een lieve man, ben trotse moeder van een geweldige dochter en heb de allerleukste schoonzoon!
In januari 2007 kreeg ik de diagnose baarmoederhalskanker. Dan stort je wereld wel even in. Zoveel angst en onzekerheid… Maar daarnaast ook gelijk een soort van oerkracht om dit gevecht aan te gaan. Tijdens mijn ziekte heb ik veel support gehad van mijn familie en vrienden. Daarnaast was mijn toenmalige werkgever ook erg begaan en kon ik rustig re-integreren. Echter kwam ik mijn eigen valkuilen tegen en floot mijn lichaam mij telkens terug… Ik wilde zelf veel te snel, want ik was toch weer beter? Niet zeuren, maar doorgaan! Mijn ziekte bagatelliseren en mijn energie overschatten was ik goed in. Ik heb echt tijd nodig gehad om balans te vinden in alles wat ik doe en bij mij past. Dit is me gelukt en voel me energieker dan ooit. Geniet weer volop van het leven! En die kan echt weer mooi zijn zolang je bereid bent om concessies te willen doen.’