Medewerker Verkoop in een Bouwmarkt

Plaats: Tilburg, Noord-Brabant
Branche: Bouwmarkt

Aantal uren: Minimaal 12 uur per week. Meer uren zijn bespreekbaar.

Werktijden: Openingstijden van deze bouwmarkt zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00-21.00 uur, zaterdag van 09.00-18.00 uur en zondag van 10.00-17.00 uur. Het is dus van belang dat je flexibel inzetbaar bent.

Dit ga je doen: In deze bouwmarkt zijn de medewerkers verkoop degene die onze klanten helpen bij het maken van de juiste keuze. Zij zijn opzoek naar enthousiaste, representatieve handige medewerkers.
Je helpt klanten van de bouwmarkt door hen te adviseren, het geven van handige tips. Verder houd je de winkel op orde, vul je voorraden aan en bestel je de producten.

Wie ben jij? Werkervaring in een winkel of in een bouwmarkt is geen eis. Het is wel belangrijk dat je de omgeving van een bouwmarkt leuk vindt en je handig bent. Binnen deze functie ben je fysiek aan de slag, dus het is belangrijk dat je langdurig kan lopen en staan en dat je ook producten kan tillen.
Daarnaast is het belangrijk dat je goed bent in het omgaan met klanten en collega’s.

Extra informatie: We starten met een proefplaatsing van twee maanden om de juiste match te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Fatma Kar. Fatma kun je bereiken via 013 711 51 44 of mail naar: fatma@solvidwerkt.nl.