Meewerkend voorman (leermeester)

Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Branche: Klus- en onderhoudsbedrijf

Aantal uren: 32-40 uur per week

Werktijden: De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30-17.00 uur.

Dit ga je doen: Ben jij handig in klussen, met name op het gebied van schilderen en timmeren? Gaat jouw hart sneller kloppen als je anderen vooruit kunt helpen en kun jij met geduld kennis overdragen? Dan komen we graag in contact met jou.
Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het uitvoerend opleiden. Jij voert uit en leerlingen kijken bij jou de kunst af en volgen jouw instructies. Hiermee groeit de kennis van de leerling om te komen tot goede ontwikkelresultaten. Ook bewaak jij de veiligheid op een project, voor jezelf en jouw leerling. Wanneer je nog geen VCA hebt, dan verwachten we dat je die haalt.
Leerlingen worden door jou begeleid, jij hebt een voorbeeldfunctie en bent aanspreekpunt.

Wie ben jij? Je hebt een dosis ervaring in onderhouds- en bouwwerkzaamheden, dit is belangrijker dan specifieke diploma’s. Ook ben jij een doorzetter die verantwoordelijkheid neemt, beschikt over goede sociale vaardigheden. Bovendien kan jij omgaan met een gezonde portie werkdruk. Maar je bent ook geduldig en neemt met plezier anderen mee in jouw manier van werken. Ten slotte kun jij basiswerkzaamheden verrichten op een computer en je bent in het bezit van rijbewijs B.

Extra informatie: We starten met een proefplaatsing van twee maanden om de juiste match te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Peter Spijkers. Peter kun je bereiken via 013 711 51 44 of mail naar: [email protected].