Over ons

Persoonlijke aandacht

Ondersteuning en hulp in jouw traject staat centraal. Door goed te luisteren ontdekken we jouw mogelijkheden.

Doen wat nodig is

Begeleiden, helpen en coachen, ook op de werkvloer. Als behoeften anders liggen dan vooraf gedacht sturen we bij. Aanpassen richting het gewenst resultaat.  

Daadkracht

In actie zijn en blijven. We nemen verantwoordelijkheid en stimuleren jou om dat ook te doen. Afspraken komen we na. 

Kwaliteit

Wanneer een traject is afgesloten mag je er vanuit gaan dat je klaar bent voor de volgende stap. Dat wordt ook opgemerkt door anderen, zoals een (nieuwe) werkgever.

Solvid Werkt heeft al ruim 15 jaar ervaring binnen de re-integratiebranche. Wij hebben de juiste krachten in huis en weten hoe wij een traject moeten aanvliegen om succes te hebben. Door de inzet van maatwerk voor iedere individu kunnen we verschillende trajecten aanbieden met verschillende methodes. Immers heeft iedere individu heeft zijn eigen behoeften en dus een eigen manier van aanpak nodig. Solvid Werkt focust op mogelijkheden in plaats van beperkingen, bijvoorbeeld het ontbreken van kwalificaties. Uit ervaring weten we dat de kans van slagen bij het zoeken naar werk groot is, doordat wij gebruik maken van ons enorm sociale netwerk. Onze klanten krijgen bovendien een coach uit de buurt, die de taal spreekt die gewenst is. De diversiteit in culturele achtergronden kenmerken ons team en onderscheid ons daarmee van andere re-integratiebureau’s in de regio.

Ons Team

Fatma Kar

Regio: Noord-Brabant & Zuid-Holland

Specialismen: Turkse taal en cultuur, schuldhulpverlening, Krachtprojecten

Werkzaamheden: Back-office werkzaamheden, uitvoeren van Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

”Met veel passie ben ik al vele jaren werkzaam binnen de re-integratie wereld. In mijn werk ben ik uniek door mijn enthousiasme, positieve instelling en mijn beheersing van de Turkse taal en cultuur. Door deze kwaliteiten in te zetten kan ik anderen zijn/haar kracht en kansen laten zien binnen de arbeidsmarkt.”

Stephanie Uzeel

Regio: Noord-Brabant

Specialismen: Allround re-integratiecoach en jobcoach

Werkzaamheden: Back-office, uitvoeren van Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

”Mijn naam is Stephanie Uzeel, ik woon in Eindhoven en ik werk sinds begin 2018 bij Solvid Werkt. Binnen mijn werk geniet ik van de mooie resultaten en samenwerkingen die worden gecreëerd. Ik begeleid klanten bij het behalen van persoonlijke doelen vanuit mijn motto: ”Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes en persoonlijke aandacht.”

Mustafa Kar

Regio: Noord-Brabant & Zuid-Holland

Specialismen: Turkse taal en cultuur, LVB problematiek

Werkzaamheden: Meewerkende jobcoach

”Flexibiliteit, doorzettingsvermogen en het hebben van geduld bieden mij als persoon meerwaarde om deze functie als coach goed te kunnen uitvoeren.”

Perry Maselaman

Regio: Nijmegen & Zuid-Holland

Specialismen: Allround re-integratiecoach, jobcoach en groot & divers netwerk

Werkzaamheden: Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

”Mijn motivatie en overtuiging is dat elk mens talenten heeft. Door persoonlijke aandacht en betrokkenheid wil ik graag mijn bijdrage leveren om klanten nieuwe kansen te bieden. Een sociale, mensgerichte aanpak is de kracht van Solvid Werkt. Hiermee ondersteunen we om klanten hun doel te laten behalen.”

Tanya Verduijn

Regio: Noord-Brabant

Specialismen: NAH, Zorgsector en ervaring met de doelgroep LVB

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

”Mijn naam is Tanya Verduijn. Ik ben verbonden met Solvid Werkt en vind het een uitdaging om anderen te coachen bij het vinden en behouden van een baan in de zorg. Daarnaast komt het voor dat klanten meer aandacht nodig hebben en tijdelijk niet in staat zijn om te werken. We kijken dan samen welke ondersteuning er bijvoorbeeld in de thuissituatie nodig is om terug in balans te komen en de draagkracht te vergroten om op termijn weer aan de slag te kunnen.”

Moesjda Shahab

Regio: Noord-Brabant

Specialismen: Afghaanse taal en cultuur, specialisatie in Jeugdzorg/LVB en vluchtelingenwerk

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlenging en Werkfit trajecten

”Het leven gaat niet over jezelf vinden. Het leven gaat om het creëren van jezelf. Ik als persoon vind dat ieder mens uniek is en daarom ieder individu persoonlijke aandacht nodig heeft. Dat kan ik klanten bieden, mede door mijn (levens)ervaring. Positiviteit, doorzettingsvermogen, geduld en beheersing van de Afghaanse taal en cultuur zijn mijn specifieke kwaliteiten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Jeugdzorg en LVB problematiek.”

Ülkü Dogmus

Regio: Zuid-Holland

Specialismen: Turkse taal en cultuur, lifecoach en ademhalingscoach

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlenging, Werkfit trajecten en Naar Werk trajecten

”Mijn naam is Ulku Dogmus. Als lifecoach en ademhalingscoach ondersteun ik mensen met verschillende levensproblemen middels mijn beheersing van de Turkse taal en cultuur. Ik begeleid mensen in het bereiken van hun doelen. Ieder mens heeft een natuurlijke potentie die ontdekt moet worden!

Als ademhalingscoach ondersteun ik anderen in het loslaten

van emoties via ademhalingstechnieken. Onbewust beïnvloedt ademhaling je emoties. Een betere ademhaling zorgt zo voor meer energie en balans in je leven.

Je leeft zoals je ademt!”

Zeynep Kök

Regio: Utrecht, Midden-Nederland & Zuid-Holland

Specialismen: Turkse taal en cultuur

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlenging, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten, Jobcoach trajecten en 2e spoor trajecten

”Dankzij Solvid Werkt kan ik mijn eigen kracht en mijn talenten inzetten. Elke dag ontmoet ik verschillende mensen en begeleid ik ze naar hun passende droombaan. Elke dag met plezier het beste uit mezelf halen!

Mijn specialiteit is dat ik Turkstalige klanten kan begeleiden tijdens

re-integratie. Om het re-integratieproces succesvol te kunnen doorlopen is het

van belang dat klanten begrijpen wat re-integratie inhoudt.

Mensen voor wie de Nederlandse taal niet de moedertaal is en te kampen hebben met culturele aspecten kunnen moeite ondervinden gedurende een

re-integratieproces. De vertaalslag naar de moedertaal maakt dat medewerkers betrokken worden bij de eigen re-integratie en begrijpen wat het doel is.”

Fatmanur Ankaralı

Regio: Utrecht, Midden-Nederland, Zuid-Holland

Specialismen: Turkse taal en cultuur

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

”Ieder mens is uniek en heeft zo zijn eigen talenten en

vaardigheden. Mijn doel is om samen deze talenten te ontdekken en toe te passen

op het persoonlijk doel die we willen behalen. Samen uit, samen thuis op de

arbeidmarkt. Als we samen met de klant het persoonlijk doel bereikt hebben dan

is mijn missie geslaagd. Vanuit mijn positieve houding en groot

inlevingsvermogen wil ik dat iedereen de aandacht krijgt die nodig is om een

leuk en passend baan te vinden en te behouden!”

Peter Spijkers

Regio: Noord-Brabant

Specialismen: Innovaties, projecten en het leggen van verbindingen

Werkzaamheden: Uitvoeren van Werkfit, Naar Werk trajecten en inzet nieuwe projecten

”Ik heb een Technisch Bedrijfskundige en Organisatie Wetenschappelijke achtergrond en vind het leuk om te ondernemen. Verder krijg ik energie van burgerparticipatie en maatschappelijke impact. In 2001 ben ik begonnen met Solvid Organisatie Advies Bureau, wat later is uitgegroeid tot onder andere Solvid Werkt naast een aantal andere ondernemingen. Momenteel ben ik naast die ondernemingen ook actief betrokken bij Tussenheid Hilvarenbeek, Reeshof & Co en ben ik voorzitter van Quiet Hilvarenbeek.”

Saloua Taouel

Regio: Noord-Brabant

Specialismen: Marokkaanse (Berberse) taal en cultuur, Re-integratiecoach & Jobcoach.

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

”Mensen activeren, motiveren en coachen is mijn passie! Als coach houd ik van een laagdrempelige aanpak waarbij openheid en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel staan. Ik geef jou de nodige sturing, maar jij bent degene die het zelf moet doen! Samen gaan we opzoek naar jouw kansen en mogelijkheden en bouwen we hier samen op verder!”

Farida Asafiati

Regio: Noord-Brabant, Zuid-Holland

Specialismen: Marokkaanse taal en cultuur, Re-integratiecoach & Jobcoach.

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

Ik ben een gedreven coach, die het beste uit zichzelf en een ander weet te halen. Ik streef naar duurzame arbeidsrelaties, omdat ik vind dat iedereen een kans

verdiend. Daarnaast weet ik goed contacten te maken en probeer ik zoveel mogelijk kansen te creëren voor iedereen. Door mijn beheersing van de Marokkaanse taal en cultuur, maakt het dat ik de Arabische (Marokkaanse) klanten kan helpen in hun re-integratieproces.”

Omayma Khanfour

Regio: Noord-Brabant

Specialismen: Marokkaanse (Berberse) taal en cultuur, Re-integratiecoach & Jobcoach.

Werkzaamheden: Uitvoeren van Modulaire dienstverlening, Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten en Jobcoach trajecten

”Mijn naam is Omayma Khanfour, HRM studente aan de Fontys

Hogescholen. Voor mijn afstudeerstage zal ik de aankomende weken werkzaam zijn bij Solvid. In deze weken hoop ik veel te leren. Ook zal ik aan de slag gaan met een afstudeeronderzoek, dat zal worden uitgevoerd binnen Solvid. Verder wil ik Solvid bedanken voor het bieden van een fijne werkplek!”

Onze initiatiefnemers

Solvid-Werkt-Onze-Initiatiefnemers-Peter-Fatma

Peter en Fatma: Met passie en bevlogenheid is het onze missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een professionele manier te begeleiden naar een nieuwe baan, werkervaringsplek, stage of andere uitdaging. Doordat wij de klant centraal stellen en wij onze expertise en ons netwerk ter beschikking stellen, zijn wij al jaren in staat om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.