Dienstverlening UWV

Solvid Werkt is een gecertificeerd en door het UWV erkend re-integratiebedrijf, gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen onze dienstverlening staat de klant altijd centraal. Er wordt in de samenwerking tussen klant en re-integratiecoach gekeken naar de behoeften en wensen van de klant, ten aanzien van werk wordt er gezocht naar reële mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt.  

Een van re-integratietraject wordt aangeboden in verschillende vormen en soms in verschillende stappen na elkaar. Binnen de re-integratie mogelijkheden kijken we naar waar de behoeften en kwaliteiten het grootst zijn, zodat we datgene kunnen aanpakken waarmee we de afstand tot de arbeidsmarkt kunnen verkleinen. Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we in overleg waar te starten. Dat kan zijn met een onderdeel binnen de ‘Modulaire dienstverlening’, het kan ook een ‘Werkfit’ of een ‘Naar Werk’ traject zijn.  

Solvid Werkt heeft tevens een specifiek re-integratie traject ontwikkeld. Deze kan worden aangeboden aan mensen die te maken hebben (gehad) met een ingrijpende periode van ziekte als gevolg van kanker. In dit ‘Krachtproject’ zoals we het noemen, zet Solvid ervaringsdeskundige in. Zij zetten eigen ervaringen om naar ondersteuning bij het vinden van letterlijk de ‘kracht’ om weer aan het werk te gaan.

Sinds begin 2017 is Solvid Werkt tevens een, door het UWV erkend, jobcoachbedrijf. Hierbij stellen we onszelf het doel, om op een professionele manier methodische en persoonlijke ondersteuning te bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Die gericht is op het vinden en behouden van een betaalde baan op de reguliere arbeidsmarkt. 

Als erkend re-integratiebedrijf geloven we bij Solvid Werkt in succes bij het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt door middel van een energieke aanpak. We willen door middel van een persoonlijke benadering re-integratie voor iedereen mogelijk maken. Op die manier gaan klanten weer weer vanuit eigen kracht een succesvolle loopbaan tegemoet.

Kennismaken?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.
solvid-werkt-erkend re-integratiebedrijf