Werkwijze

Met passie en bevlogenheid is het onze missie is om mensen te begeleiden naar een nieuwe baan, werkervaringsplek, stage of andere uitdaging. Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, outplacementtrajecten en franchise formules. Doordat wij deze doelgroep centraal stellen en wij onze expertise en ons netwerk ter beschikking stellen zijn wij al jaren in staat om de kandidaat zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Met behulp van een door Professor Paul van Schilfgaarde en Solvid ontwikkelde unieke methodiek re-integreren wij kandidaten naar passend werk en bieden hen goede ontwikkelingsmogelijkheden. Deze methodiek is gericht op de intrinsieke motivatie van de kandidaat. Ons doel is tweeledig, enerzijds willen wij dat onze kandidaten re-integreren zodat ze via betaald werk in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Anderzijds zien wij het als een belangrijke doelstelling om onze kandidaten ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

In onze methodiek (“Zelf aan het roer”) bieden wij altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek aan met de kandidaat. Dit kan zowel bij ons op kantoor als bij de klant thuis. In veel gevallen vraagt de arbeidsdeskundige van het UWV ons om eerst een gesprek aan te gaan met de potentiële klant om te bekijken of de plannen van deze klant reëel zijn. Pas als wij van mening zijn dat er een reële casus ligt met een gemotiveerde klant wordt de opdracht formeel uitgezet. Bij de start van het traject geven wij de klant inzichten om gezamenlijk te komen tot een stappenplan waar de klant zelf volledig achterstaat. Hierbij focussen we ons op de mogelijkheden van de klant in plaats van op het ontbreken van startkwalificaties. Op die manier prikkelen we hun intrinsieke motivatie en is de kans op succes vele malen groter. Dit in tegenstelling tot het doorzetten van enkel vacatures waar de klant niet volledig achterstaat. Door hen nieuwe inzichten over zichzelf te geven en hen bewust te maken van hun kansen en mogelijkheden laten wij hun een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

  • Passie is ons sleutelwoord!
  • Passie opwekken bij de klant door het aanspreken van de intrinsieke motivatie!
  • Passie bij onze coaches die het beste uit de klant willen halen!
  • Passie met het creëren van vacatures voor onze doelgroep!
  • Passie bij het matchen van onze klanten bij passende vacatures!